FRPG Top Sites - Magyarország

Hogy biztosak legyünk benne, hogy nem tévesen jutottál, avagy irányítottak ide, kérlek kattints a CLICK HERE TO ENTER feliratra, hogy megerősítsd, hogy valóban egy fórumos szerepjátékon található bannerre kattintva érkeztél, hogy ezzel segítsd azt a listán való feljebb kerülésben.


Látogass el a megújult FPRG.hu toplistájára is, és regisztráld oldalad. Nem bánod meg!


Clicking this button to enter FRPG Top Sites - Magyarország will cast a "vote" for the site that sent you here
If you would like to enter FRPG Top Sites - Magyarország without voting for the site that sent you Click HereThis page is the entry page to FRPG Top Sites - Magyarország. It exists to prevent members from artificially inflating their rankings. To visit the site you must click one of the enter buttons at the top of the page.

Below you can find a preview of the current top 5 sites on
FRPG Top Sites - Magyarország

Rank Site In Out
1
Lanawin.hu - Egy fórumos szerepjáték, egy különleges, izgalmakkal teli, fantasy, középkori világban!
4996 3908
Gondolkodtál már azon, mi lenne ha belecsöppennél egy misztikus, középkori világba? Vagy azon, milyen is lehet a mágia rögös, nehéz útjára lépni? Esetleg szeretnél Te lenni a legjobb harcos, vagy a legaljasabb tolvaj? Térj be hozzánk!
2
FRPG.hu - A fórumos szerepjátékok világa!
4555 1615
FRPG oldalak gyüjteménye, bannercsere a fórumok között, kritikák, érdekességek, hírek és még sok minden más, folyamatos újdonságok! Gyere Te is az FRPG.hu-ra, nézz körbe, írd meg a véleményed néhány szerepjátékról, és hirdesd sajátod is!
3
Mystical Future
4250 2824
Szeretettel várunk mindenkit megújult fórumunkon!
A jövõ a misztika és az okkultizmus ködébe burkolózik. Akire egyszer ráterül a jövõ fátyla, ki tudja milyen alakban lép elõ alóla? A távoli és ködös jövõben mesebeli lények járnak az emberek között...
4
RoxfortRPG
3893 1738
Ki is vagy te?
A Hollóhát új fogója? Az a hugrás csaj, akinek be nem áll a szája? A Griffendél legnagyobb partyarca? A mardekáros kisherceg? Egy kocsma tulajdonosa az Abszol útról? Egy mágus, akit megviselt a háború?
Nálunk megtudhatod!
5
Bleach szerepjáték
3453 822
A legnagyobb magyar nyelvű, Bleach alapú szerepjáték, már 2008 óta. Kitalált karakterekkel játszunk a Bleach világában. Saját pontrendszer, wikia, valamint aktív játékosok várnak minden rajongót.